Simple method for draft calorie needs

>> Friday, November 7, 2008

The method is quite simple to design calorie needs is to Multiply numbers with a specific weight of each individual. Because of this simple method is created and developed countries in the west, the way the calculations with the size (PON) / lbs 1 pound = 454 grams. In methematic simple calculation, then we will be that 1Kg = 2.2 lbs
For the body is not active sports or not, multiply body weight with the 10
For example, with a weight of 60kg. Calculate will be such as: body weight in pounds = 60kg x 2.2 lbs = 13lbs.
so, the number of calories needed in one day is: 132lbs x 10 = 1,320 calories.

For the body, which is quite active sports or light, multiply body weight in pounds by the number 13
For example, with a weight of 50kg so the countdown
weight in pounds = 50kg x 2.2 lbs = 110lbs
so the number of calories a day is needed: 110lbs x 13 = 1430.

For the body, which is very active sports or weight, multiply weight in pounds by the number 16.
For example, with a weight of 70kg will be calculated,
Weight in pounds = 70kg x 2.2 lbs = 154lbs
So the number of calories in one day is needed: 154lbs x 16 = 2,464 calories

This method is quite easy to application, but is limited, which is limited to the weight body only, while the size of primary metabolism, the amount of muscle in the body can not be calculated with this method.


About This Blog

About This Blog

  © Blogger template Shiny by 2008

Back to TOP